ACCIONS EDUCATIVES

 • TALLER D'ESCRIPTURA CREATIVA PER A JOVES, a càrrec de Carles Alcoy
Taller d’escriptura per als nens i nenes de 1r de l’ESO de l’Col·legi Parroquial Sant Feliu. Van sortir històries molt, molt interessants...
  Taller d’escriptura per als nens i nenes de 1r de l’ESO de l’Institut Escola Pla de l’Avellà. Una jornada molt enriquidora on tothom ha trobat el fil d’una història per explicar...


 • VISITES ESCOLARS 
Ens agrada molt que ens visitin els escoles del nostre poble, l’Institut Escola Pla de l’Avellà el Col·legi Parroquial Sant Feliu. Passem molt bones estones plegats i els mostrem tot el que la biblioteca els pot oferir com a usuaris i usuaries. 

 • TALLER D'ESCRIPTURA CREATIVA PER A ADAULTS, a càrrec d'Andrea Rodés
Vam tancar l'any de la millor manera possible, amb un taller d'escriptura per a adults a càrrec de l'escriptora i periodista Andrea Rodés. • COM EXPLICAR CONTES!, a càrrec d'Ada Cusidó.

  Taller adreçat a pares i mares, professors i altres professionals que vulguin adquirir eines i desenvolupar habilitats o altres recursos narratius per explicar contes infantils. El taller constisteix en dues sessions de tres hores.
 • GUIES DIDÀCTIQUES

Amb en Màrius, l’Helena i tota la seva família, els Ilturo, volem despertar l’interès dels nens i nenes per aquell període històric. Volem que es qüestionin com vivien els ibers i els romans, com vestien, què menjaven, com eren els seus costums... Per això, juntament amb el conte, hem creat una GUIA DIDÀCTICA per a Cicle Mitjà i una GUIA DIDÀCTICA per a Cicle Superior de Primària on trobar diferents activitats per aprofundir en aquests temes.

Aquestes GUIES DIDÀCTIQUES pretenen ser un document obert que s'enriqueixi a partir de les vostres aportacions, per la qual cosa ens podeu fer arribar els vostres suggeriments a: b.cabreram.i@diba.cat.

Desitgem que gaudiu mentre apreneu moltes coses d’un període tan important pel nostre poble i que molt aviat vingueu a la biblioteca a interessar-vos pel nostre Fons Especialitzat en Arqueologia iberoromana! • SANT JORDI A LES ESCOLES
 • FORMACIÓ D'USUARIS

 • GRUPS DE CONVERSA
(En col·laboració amb l'Escola d'Adults EL CLOS, Cabrera de Mar) 

Grup de Conversa en Anglès: divendres de 18,30 a 19,30: Nivell Intermediate
                                                divendres de 19,30 a 20,30: Nivell First Certificate


 Grup de Conversa en Francès: dijous de 19,00 a 20,00Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada