COL·LECCIÓ BIBLIOTECA ILTURO

La biblioteca lidera i coordina el projecte de publicació d'una col·lecció de contes infantils que porta per nom el mateix nom de la biblioteca, Col·lecció Biblioteca Ilturo. El primer volum ambientat en l'època iberoromana va publicar-se el mes d'abril de 2015 amb motiu de la Diada de Sant Jordi.
Els seus protagonistes, en Màrius i l'Helena, viuran tot un seguit d'aventures que els faran enfrontar-se a les seves pors i reconèixer el valor de l'amistat. Acompanyats de les seves fidels mascotes, la Víbia i en Carbó, viuran una aventura a la Cabrera iberoromana.

En Màrius, l’Helena i el verí petrificador.
Una gran aventura a la Cabrera iberoromanaEl conte, escrit per Mercè Pujadas Cid i il·lustrat per Ona Carvajal Mata, ha estat publicat per l’Ajuntament de Cabrera de Mar i coordinat per la Regidoria de Cultura a través de la Biblioteca Ilturo i l'Albert Calls.


En Màrius i l'Helena apropen els nens i nenes de Cabrera de Mar al ric patrimoni cultural del nostre poble.


Si penseu que EN MÀRIUS, L’HELENA I EL VERÍ PETRIFICADOR és un llibre històric sobre el nostre poble, Cabrera de Mar, aneu errats!

EN MÀRIUS, L’HELENA I EL VERÍ PETRIFICADOR és un conte per a infants ple de fantasia i d’aventures, amb moltes ganes d’entretenir, però amb la particularitat que els protagonistes viuen la seva peripècia en la Cabrera iberoromana, i seguint les seves passes, podem conèixer el món dels nostres avantpassats, els ibers i els romans.


punts de llibreI seguint amb les aventures d'en Màrius i l'Helena, l'abril del 2017 s'ha publicat el segon conte de la col·lecció biblioteca Ilturo: EN MÀRIUS, L'HELENA I LA CLAU DEL CASTELL. Una aventura medieval a Burriac.Un gegant viu, una clau trencada, un viatge en el temps...
En Màrius i l'Helena han de retrocdeir molts segles fins a arribar a la Cabrera medieval i aconseguir la clau del castell de burriac. Només un home els pot ajudar, en Demàtriu, el vell alquimista de Pere Joan Ferrer, baró del Maresme.
Si els acompanyes eb aquesta aventura, coneixeràs belles nereides, tritons enfurismats, follets minaires i els màgics. 
I t'hauràs d'enfrontar a la mirada assassina d'un basilisc.
T'hi atreveixes?


El conte, escrit per Mercè Pujadas Cid i il·lustrat per Teo Pereaha estat publicat per l’Ajuntament de Cabrera de Mar i coordinat per la Regidoria de Cultura a través de la Biblioteca Ilturo i l'Albert Calls.

llibreta


Per tancar la trilogia de la col·lecció biblioteca Ilturo, s'ha publicat el tercer conte de la col·lecció biblioteca Ilturo: EN MÀRIUS, L'HELENA I EL MISTERI DE LA MÀSCARA DE CÀRNAVAL. Una aventura on tot s'hi val.


Som a Cabrera de Mataró i és carnaval. En Màrius ha fet una màscara a l'escola per al ball de cara tapada i el concurs de carotes. No l'ensenyarà a ningu , ni a l'Helena, vol que sigui una sorpresa. Però uns fets inesperats faran que aquest carnaval de 1955 no sigui com els altres.El 17 de desembre del 2019 es va presentar a la bilbioteca Ilturo amb un taller de màscares. 
També es van repartir galetes i llapis de la col·lecció!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada