dilluns, 18 de febrer de 2019

VINSTAGRAM 2019

Vinstagram 2019’, la segona edició del concurs d’Instagram dedicat al món del vi

Podeu participar-hi fins al 31 de març 
Les biblioteques que formen part del projecte Biblioteques amb D.O Alella de la Generalitat de Catalunya, com la Biblioteca Ilturo, presenten la segona edició del concurs d’Instagram dedicat al món del vi, Vinstagram 2019.
La temàtica de les fotografies és el món del vi de la DO Alella: vinyes, paisatge, patrimoni, cellers, enoturisme, moments, festes… Per participar en el concurs s’haurà de tenir compte a Instagram amb un perfil públic i respectar les condicions d’aquesta xarxa social.
Els participants hauran de publicar la fotografia a Instagram a través del seu propi perfil, posar un títol (preferiblement identificatiu del lloc o esdeveniment fotografiat), geolocalitzar la fotografia en el municipi on s’ha fet (condició que pertanyi a la DO Alella), etiquetar-la amb el hashtag #vinstagramdoalella19 i seguir i mencionar etiquetant almenys una de les biblioteques que formen part de la DO Alella.
El termini de participació és del 15 de gener al 31 de març de 2019. Un jurat professional seleccionarà 21 fotografies finalistes que formaran part d’una exposició itinerant. D’entre aquestes, el jurat triarà les dues millors, que seran premiades. Per votació popular també obtindrà un premi la que més likes tingui d’aquestes 21.
Els premis per les autores i autors de les fotografies consistiran en dos tiquets Enotast 2019 d’Alella, una experiència enoturística de la Ruta del vi DO Alella per a dues persones, dues entrades per a la visita guiada a la Cella Vinària més un tast de vins, dues entrades de Gaudeix Cabrera, dues visites enològiques al celler de Can Roda de Martorelles, lots de llibres relacionats amb les vinyes i el vi, lots de vins de la DO Alella i vals de descompte per comprar vins catalans a www.vinaralia.com.
El jurat deliberarà i dictarà el seu veredicte durant la primera setmana d’abril, posteriorment es posarà en coneixement a les persones guanyadores i finalment es donaran a conèixer les fotografies guanyadores amb un acte públic de lliurament de premis l’11 d’abril de 2019, a les 19h, al Celler de Carrencà de Martorelles.

Podeu consultar les bases del concurs Vinstagram 2019 a través d’aquest enllaç.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada