divendres, 29 de maig de 2015

GUIES DIDÀCTIQUES

Si penseu que EN MÀRIUS, L’HELENA I EL VERÍ PETRIFICADOR és un llibre històric sobre el nostre poble, Cabrera de Mar, aneu errats!

EN MÀRIUS, L’HELENA I EL VERÍ PETRIFICADOR és un conte per a infants ple de fantasia i d’aventures, amb moltes ganes d’entretenir, però amb la particularitat que els protagonistes viuen la seva peripècia en la Cabrera iberoromana, i seguint les seves passes, podem conèixer el món dels nostres avantpassats, els ibers i els romans.


Així doncs, amb en Màrius, l’Helena i tota la seva família, els Ilturo, volem despertar l’interès als nens i nenes per aquell període històric. Volem que es qüestionin com vivien els ibers i els romans, com vestien, què menjaven, com eren els seus costums...
Per això, juntament amb el conte, hem creat una GUIA DIDÀCTICA per a Cicle Mitjà i una GUIA DIDÀCTICA per a Cicle Superior de Primària on trobar diferents activitats per aprofundir en aquests temes.

Desitgem que gaudiu mentre apreneu moltes coses d’un període tan important pel nostre poble i que molt aviat vingueu a la biblioteca a interessar-vos pel nostre Fons Especialitzat en Arqueologia iberoromana!


Aquestes GUIES DIDÀCTIQUES pretenen ser un document obert que s'enriqueixi a partir de les vostres aportacions, per la qual cosa ens podeu fer arribar els vostres suggeriments a: b.cabreram.i@diba.cat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada