ACCIONS EDUCATIVES


  • COM EXPLICAR CONTES!, a càrrec d'Ada Cusidó.

    Taller adreçat a pares i mares, professors i altres professionals que vulguin adquirir eines i desenvolupar habilitats o altres recursos narratius per explicar contes infantils. El taller constisteix en dues sessions de tres hores.

  • GUIES DIDÀCTIQUES

Amb en Màrius, l’Helena i tota la seva família, els Ilturo, volem despertar l’interès dels nens i nenes per aquell període històric. Volem que es qüestionin com vivien els ibers i els romans, com vestien, què menjaven, com eren els seus costums... Per això, juntament amb el conte, hem creat una GUIA DIDÀCTICA per a Cicle Mitjà i una GUIA DIDÀCTICA per a Cicle Superior de Primària on trobar diferents activitats per aprofundir en aquests temes.

Aquestes GUIES DIDÀCTIQUES pretenen ser un document obert que s'enriqueixi a partir de les vostres aportacions, per la qual cosa ens podeu fer arribar els vostres suggeriments a: b.cabreram.i@diba.cat.

Desitgem que gaudiu mentre apreneu moltes coses d’un període tan important pel nostre poble i que molt aviat vingueu a la biblioteca a interessar-vos pel nostre Fons Especialitzat en Arqueologia iberoromana!  • SANT JORDI A LES ESCOLES
  • FORMACIÓ D'USUARIS

  • GRUPS DE CONVERSA
(En col·laboració amb l'Escola d'Adults EL CLOS, Cabrera de Mar) 

Grup de Conversa en Anglès: divendres de 18,30 a 19,30: Nivell Intermediate
                                                divendres de 19,30 a 20,30: Nivell First Certificate


 Grup de Conversa en Francès: dijous de 19,00 a 20,00Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada