PARCS I BIBLIOTEQUES...NATURALMENT!

La Biblioteca Ilturo es va adherir al projecte Parcs i Biblioteques... Naturalment!  el passat 24 de maig amb l’Hora del Conte titulada, Dibuixa’m un parc! 


El programa vol apropar al ciutadà el territori i el seu entorn natural més immediat perquè aprengui a gaudir-lo i es sensibilitzi sobre la necessitat de conservar-lo. 

Amb aquest projecte, t’animem a conèixer el territori així com el patrimoni natural i cultural del teu entorn. Documentals, xerrades, tallers i visites guiades organitzades per les biblioteques públiques dels municipis establerts en cada zona d’influència dels Parcs Naturals t’aproparan la lectura i la natura.
Aquesta iniciativa és un compromís de col·laboració entre la Gerència de Serveis de Biblioteques i la Gerència de Serveis d’Espais Naturals de la Diputació de Barcelona que es desplega a les biblioteques següents:
Dibuixa’m un parc! Es va portar a terme el Dia Europeu dels Parcs, el 24 de maig, i es va fer simultàniament a 9 biblioteques de la comarca del Maresme.A la Biblioteca Ilturo vam comptar amb la Núria Martínez i l’Òscar Julve, que ens van explicar (aquesta part va pertocar a la Núria) i il·lustrar en directe (i aquesta a l’Òscar) tres històries: la llegenda L’enginy de la castlana, ambientada a Burriac; el llibre Ocellets, ocells i ocellots : guia poètica il·lustrada escrit per Lola Casas i il·lustrat per l’Òscar Julve; i una història que es van inventar els nens assistents a l’activitat i que es va ambientar a la Cova de les Encantades. 


L’Òscar Julve és il·lustrador de l’Elvis Riboldi i ens va fer aquesta bonica dedicatòria!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada