COL·LECCIÓ BIBLIOTECA ILTURO

La biblioteca lidera i coordina el projecte de publicació d'una col·lecció de contes infantils que porta per nom el mateix nom de la biblioteca, Col·lecció Biblioteca Ilturo. El primer volum ambientat en l'època iberoromana va publicar-se el mes d'abril de 2015 amb motiu de la Diada de Sant Jordi.
Els seus protagonistes, en Màrius i l'Helena, viuran tot un seguit d'aventures que els faran enfrontar-se a les seves pors i reconèixer el valor de l'amistat. Acompanyats de les seves fidels mascotes, la Víbia i en Carbó, viuran una aventura a la Cabrera iberoromana.

En Màrius, l’Helena i el verí petrificador.
Una gran aventura a la Cabrera iberoromanaEl conte, escrit per Mercè Pujadas Cid i il·lustrat per Ona Carvajal Mata, ha estat publicat per l’Ajuntament de Cabrera de Mar i coordinat per la Regidoria de Cultura a través de la Biblioteca Ilturo i l'Albert Calls.


En Màrius i l'Helena apropen els nens i nenes de Cabrera de Mar al ric patrimoni cultural del nostre poble.


Si penseu que EN MÀRIUS, L’HELENA I EL VERÍ PETRIFICADOR és un llibre històric sobre el nostre poble, Cabrera de Mar, aneu errats!

EN MÀRIUS, L’HELENA I EL VERÍ PETRIFICADOR és un conte per a infants ple de fantasia i d’aventures, amb moltes ganes d’entretenir, però amb la particularitat que els protagonistes viuen la seva peripècia en la Cabrera iberoromana, i seguint les seves passes, podem conèixer el món dels nostres avantpassats, els ibers i els romans.

I seguint amb les aventures d'en Màrius i l'Helena, l'abril del 2017 s'ha publicat el segon conte de la col·lecció biblioteca Ilturo: EN MÀRIUS, L'HELENA I LA CLAU DEL CASTELL. Una aventura medieval a Burriac.Un gegant viu, una clau trencada, un viatge en el temps...
En Màrius i l'Helena han de retrocdeir molts segles fins a arribar a la Cabrera medieval i aconseguir la clau del castell de burriac. Només un home els pot ajudar, en Demàtriu, el vell alquimista de Pere Joan Ferrer, baró del Maresme.
Si els acompanyes eb aquesta aventura, coneixeràs belles nereides, tritons enfurismats, follets minaires i els màgics. 
I t'hauràs d'enfrontar a la mirada assassina d'un basilisc.
T'hi atreveixes?


El conte, escrit per Mercè Pujadas Cid i il·lustrat per Teo Pereaha estat publicat per l’Ajuntament de Cabrera de Mar i coordinat per la Regidoria de Cultura a través de la Biblioteca Ilturo i l'Albert Calls.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada