divendres, 24 de febrer de 2017

L'AGENDA DEL MES DE MARÇ

Dilluns, 6 de març, a les 7 de la tarda
CLUB DE LECTURA
Morfina. Relats d'un jove metge, de Mikhail Bulkàkov.
Activitat moderada per l’escriptor Toni Sala.Dijous, 9 de març, a les 6 de la tarda
CINEMA DOCUMENTAL I COL·LOQUI
Aquest conte no s'ha acabat
Anàlisi dels models i dels referents que transmeten els contes clàssics, i com aquests condicionen la nostra forma de viure i d'entendre el món.
Adreçat a famílies i professionals de l'educació.Dimarts, 14 de març, a les 6 de la tarda
L'HORA DEL CONTE
Contes per la igualtat de gènere. A càrrec de Gina Clotet.
La Laura està convençuda que les princeses no es tiren pets, el Nil i el Pol pensen que les nenes són unes porugues, la Martina pensa que no trobarà mai un papa tan fantàstic com la mama... Creences que venen de lluny i que mitjançant els contes veurem amb altres ulls.


Dimarts, 21 de març, a les 7 de la tarda
DIA INTERNACIONAL DE LA POESIA
Carme Rovira, autora de poesia erótica.
L'autora de Cabrera, Carme Rovira, conversarà amb l'Albert Calls sobre la seva poesia. Lectura de poemes.DEL 23 de març al 21 d'abril
EXPOSICIÓ
Éssers diminuts fabulosos
Les narracions de tradició oral ens diuen que, des de temps immemorials, els homes i les dones han cregut que les forces de la natura eren genis, esperits o divinitas. A la mitologia catalana també se'n troben d'éssers eteris, incorporis, impalpables, de naturalesa fabulosa i diminuta.
L'exposició aporta informació sobre cinc espècimens: el follet, el minairó, el dimoni boiet, la petita dama, i el perot i la caterineta.De desembre de 2016 a maig de 2017
12è Premi de Literatura Infantil ATRAPALLIBRES
El Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil (ClijCAT) convoca el 12è Premi de Literatura Infantil Atrapallibresamb el propòsit d'estimular en els infants la lectura d'imaginació.
En aquesta ocasió, els infants seran el JURAT que decidirà quin és el millor llibre, d'entre una selecció de tres llibres, feta per una comissió d'experts en literatura per a infants.
Cal inscripció prèvia, a la biblioteca
Per infants de 9 a 12 anys


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada