dilluns, 9 de juny de 2014

GUIA DE RECURSOS I APP DE "LA CUINA DEL MARESME"

Les Biblioteques Municipals del Maresme han elaborat la guia de recursos La cuina del Maresme, que recull receptes pròpies dels diferents municipis de la comarca, proposades per un restaurant de cadascun d'ells. La guia s'ha editat en format paper i en versió digital i ve acompanyada per una aplicació per a dispositius mòbils.

http://issuu.com/lapompeu/docs/guia_biblioteques_maresme_2014_

La guia en paper incorpora un codi QR per a cada recepta, que enllaça amb els vídeos de l'elaboració dels plats que han fet els cuiners dels restaurants col·laboradors.  Cada recepta presenta, a més, una proposta de maridatge amb vins de la DO Alella. Tanca el recull la bibliografia dels documents disponibles a les Biblioteques Municipals del Maresme.

La versió APP de la guia és accessible de forma gratuïta des de Google Play i Apple Store, sota els noms de  BibliosMaresme (per a tauleta) i BiblioMaresme (per a mòbil).
Inclou:
•La guia "La cuina del Maresme"
•Els vídeos de l'elaboració de les receptes
•Una fitxa de cada biblioteca amb informació sobre els seus serveis, horaris i dades de contacte
•Un plànol virtual dels espais de cada biblioteca 


Aquest aplicatiu es presenta com una eina dinàmica i constantment actualitzada per donar a conèixer tots els recursos que tenen les biblioteques de la comarca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada