dissabte, 11 de maig de 2013

NOVETATS MAIG/NOVEL.LA

Voleu llegir alguna de les novetats del mes de maig?
Doncs aquí en teniu algunes...20 relats de la Fi del Món és un llibre compost per les visions de la fi de 20 autors reconeguts per la seva tasca literària, per un pròleg de Jordi Sierra i Fabra i pel relat guanyador del conscurs Jo Vaig sobreviure a la Fi del MónAlguns dels autors són: Francesc Miralles, Isabel del Río, Rocío Carmona, Sílvia Tarragó i Albert Calls.


Pere Freixenet aconsegueix accedir als arxius més reservats de la catedral de Girona, on troba la història de Guisla Recasens, la llegendària Bruixa de la Catedral, immortalitzada en una de les gàrgoles. Així demostrarà que la popular llegenda té una protagonista i coneixerem la seva història.


Mr Gwyn és un escriptor d'èxit fart d'escriure però com ell ens diu:" va comprendre que es trobava en una situació que molts humans coneixien bé, la qual cosa no la feia menys dolorosa: l'únic que els fa sentir vius és precisament allò que els va matant poc a poc. Per superar el síndrome d'abstinència s'inventa una professió on pot escriure però que no se la pot anomenar escriptor...""

El artista francès Gilbert Legrand fa temps que fa que els objectes quotidians de qualsevol casa prenguin vida gràcies a les seves escultures artístiques en les que unes aixetes poden convertir-se en patinadores, un obridor en una cigonya, un raspall en un cotxe, la seva imaginació no té cap límit.

Meravelles és un llibre fascinant, imatge i text es van alternant sense solapar-se. En ell s’expliquen dues històries independents: els dibuixos expliquen una història i el text una altra de diferent. Els dos protagonistes cerquen el mateix: trobar el que falta a la seva vida. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada