diumenge, 12 de maig de 2013

NOVETATS MAIG/MANUALS


El  Photoshop CS6 està dirigit a dissenyadors gràfics, arquitectes, programadors web, fotògrafs, interioristes... i, en general, a totes aquelles persones que vulguin iniciar-se en aquesta eina. Aprendre Photoshop i saber utilitzar-lo per a crear, editar, composar i retocar qualsevol tipus d'imatge o il.lustració de manera professional

L'estèvia és un arbust originari del Paraguai i el Brasil on les seves fulles, 30 vegades més dolces que el sucre, s'utilitzen des de sempre com a edulcorant natural. L'autor ens descobreix totes les possibilitats terapèutiques d'aquesta planta i, fins i tot, com cuinar amb ella.


El Gotham Writers’ Workshop és en l'actualitat l'escola d'escriptura creativa més prestigiosa dels Estats Units. Escriure ficció recull de manera pràctica i accessible les tècniques que han fet famosa aquesta escola en tot el món. Quan acabis de llegir-lo seràs capaç de transformar les teves idees en contes i novel.les.

La genealogia, a més de ser una ciència prò­pia que estudia la història dels orígens i del desenvolupament dels individus agrupats en famílies, és una ciència auxiliar de la biologia, genètica, medicina, demografia, estadística, his­tòria, biografia, economia, sociologia, dret i mol­tes altres. Aquesta obra és una guia per emprendre una investigació del nostre arbre familiar amb una metodologia científica per dur-la a bon terme.

Aquest inspirador llibre és un curs pas a pas de decoració de pastissos, segons les lliçons de rebosteria del famós Planet Cake de Sidney.
Paris Cutler, propietària de Planet Cake, comparteix amb el lector els seus acolorits i peculiars dissenys. En aquest llibre es recullen algunes tècniques «secretes» i fàcils de dominar que et permetran realitzar ràpidament les teves pròpies decoracions.
És el moment de gaudir realitzant pastissos!

Aquest llibre no és un llibre més que parla dels avis i de la relació amb els néts, aquest llibre és un veritable manual que, sense abdicar de les il·lusions, les esperances i el futur, de l’amor i de la dedicació, aborda en els diferents capítols les importants funcions dels avis en la societat actual.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada