divendres, 10 de maig de 2013

NOVETATS MAIG/INFANTIL I JUVENIL

Algunes de les nostres novetats del mes de maig pels més menuts!
L’autora i il·lustradora explora en els sentiments que se’ns desperten dins quan ens enfadem. De vegades, no estem d’acord amb qui convivim, compartim o tenim amistat i sovint podem arribar a enfadar-nos, i això provoca mal humor. Els personatges d’aquest llibre, en Pit i en Pat s’han enfadat i estan de mal humor. Per arreglar aquesta situació hi ha solucions, però cal una bona dosis de temps, paciència i bona voluntat.


The Pinker Tones ens presenta un conte de vides paral.leles.
Rolf, un nen de Barcelona i Flor, una nena de Nova York, tots dos molt especials, gràcies a un gelat aconsegueixen un viatge al Carib on es coneixeran i descobriran que són molt semblants.
Aquest llibre i els seus CD són bilingües, el Rolf explica la seva aventura en castellà, i la Flor ho fa en anglès.Missió 1.X.2 és el número 2 de Les aventures de Bibi i Tobi, les formigues creades per M. A. Sayrach. En aquest episodi se'ls encarrega vetllar per la seguretat del savi Simforet, que treballa en el projecte d'un coet espacial. Després d'un intent frustrat de rapte, el savi és, efectivament, segrestat en un descuit de Bibi i Tobi que hauran de reparar el seu error.Arriba l'estiu i l'Elvis es sent emocionat perquè sap que podrà passar-lo amb en Boris. Els dos amics tindran tot el temps del món per a jugar, parlar i interrogar-se sobre el sentit de la vida. Però un contratemps espatlla els plans de l'Elvis. En Boris és becat per la famosa escola Bretània per seguir un curs d'estiu per nens superdotats. Amb en Boris internat al Bretània, l'Elvis es mor d'avorriment i enyorança. Quan intenta posar-se en contacte amb el seu amic, l'Elvis se n'adona que alguna cosa no va bé.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada