dilluns, 22 d’abril de 2013

SANT JORDI A LES ESCOLES


Aquest és el segon any que la biblioteca organitza "Sant Jordi a les escoles" per a les escoles del municipi. La proposta pretén acostar la biblioteca als més menuts i fomentar la lectura a través de la narració. 
Els nostres convidats especials són els alumnes de P2, P3, P4 i P5 i organitza l'activitat la Regidoria de Cultura i la Biblioteca Ilturo.
Ja ens han visitat els nens i nenes de P2 de Marinada i E.B. El Castellet, P3 del CEIP Pla de l'Avellà i P4 i P5 de l'Escola Parroquial Sant Feliu.


La Mon Mas ens va explicar una història.... la voleu sentir?
"Hi havia una vegada un regne amb un rei, una princesa i un DRAC...que tenia molta gana, molta molta gana...i molts cuiners que li preparaven els plats més exquisits.......però tot i així, el DRAC, continuava tenint molta gana, molta molta gana. Fins que un dia el rei va haver de comunicar-li a la seva filla, la princesa, que el drac se la volia menjar. Hi va haver una lluita ferotge amb el cavaller Sant Jordi......finalment Sant Jordi va acabar amb el drac i de la seva sang van sorgir milers de roses per regalar a les princeses del regne!"

Feliç diada de Sant Jordi!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada