dimecres, 17 d’abril de 2013

NOVETATS PER A TOTS ELS GUSTOS
És el cinquè títul de la sèrie de novel.les policíaques ambientades a Kiruna. 
 El principi de la novel.la resulta impactant, un grupo de caçadors mata un ós en els boscos propers a Kiruna i, quan obren l'estòmac de l'animal, troben un dit humà entre les vísceres. 
Una bella i cruel història que et deixarà sense alè.

El sergent Antonio René comanda un escamot de nois molt joves. L’últim a arribar, en Ietri, tan sols té vint anys i se sent totalment inexpert. Per a gairebé tots ells, la missió a l’Afganistan és la primera gran prova de la seva vida. Paolo Giordano delinea amb precisió els contorns de les «noves guerres», i alhora ens desvela l’existència d’altres guerres tan o més esquives encara: els conflictes familiars, els sentimentals, i la lluita invisible, dura i constant, contra nosaltres mateixos


Harriet Baxter, una dona de vuitanta anys que el 1933, i des de la seva casa de Londres, recorda un dia de primavera de 1888, quan amb trenta cinc anys i encara soltera, fa una visita a Glasgow per l'Exposició Internacional.
Novel.la valenta i ambiciosa, tot un thriller psicològic dirigit per una veu poderosa que atrapa i manipula el lector des de les primeres pàgines.Relat fascinant de misteris i silencis, falsedats i enganys, d'un assassinat i d'un amor indestructible. La Laurel torna a la casa familiar per desxifrar què va passar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada