dimecres, 17 d’abril de 2013

NOVETATS EN CINEMA I MÚSICADesprés de viure 45 anys a Alemanya com un “Gastarbeiter”(treballador convidar) turc, Hüseyin Yilmaz, de setanta anys, anuncia a la seva família que ha comprat una casa a Turquia i que tots han de tornar amb ell. La família, però, no hi està d'acord. Enmig de tot això, una neta de Hüseyin, anuncia que està embarassada d'un noi anglès. Mentrestant, per consolar al Cenk, el cosinet de sis anys, al que han dit “extranger” el primer dia d'escola, Canan decideix explicar la fantàstica història de com van arribar a Alemanya.A la segona temporada de l'èpica sèrie original de HBO, Juego de Tronos, els reis de tot el continent fictici de Poniente competeixen pel Trono de Hierro. Mentrestant el jove i cruel Joffrey s'asseu al Trono en Desembarco del Rey, aconsellat per la seva mare, Cersei, i el seu tiet Tyrion, nomenat la nova Ma del Rei. Però el poder dels Lannister està sent atacat per moltes bandes, amb dos Baratheon reclamant la corona i Robb Stark lluitant com a Rei al Nord.


Un cap de setmana molt especial, Dràcula ha convidat als seus millors amics - Frankestein i la seva dona, la Mòmia, l'Home Invisible i la família Llop entre d'altres per cel.lebrar el 118 aniversari de la seva estimada filla, la Mavis.
Inspirada en el popular conte dels germans Grimm, està ambientada a Andalusia, als anys 20. La Carmen és una noia que ha tingut una infantesa molt trista per la presència de la seva madrastra. La Carmen tractarà d'allunyar-se del seu passat acompanyada de nans toreros. 


Música per a tots els gustos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada