dimecres, 20 de març de 2013

CLUB DE LECTURA


Demà ens tornem a trobar...
El protagonista d'aquest plujós mes de març ha estat Truman Capote (Nova Orleans, 1924-Los Àngeles, 1984) amb A sang freda (1966), una obra, basada en un fet real, que va inaugurar el que ell mateix va batejar com la "non fiction". L'autor amb aquest nou gènere combina la literatura amb l'assaig periodístic d'investigació i això atorga al relat un caràcter innovador i proper.
És de lectura àgil, encara que angoixant en alguna moments, i d'un d'anàlisi constant dels fets i dels personatges que, de manera directa o indirecta, van intervenir en un cruel assassinat.

Demà dijous, amb els meus companys del Club de Lectura de la Biblioteca Ilturo, i amb el Toni Sala, és clar, segur que arribarem al moll de l'os d'una obra tan popular com desconeguda.

T'hi apuntes? Si no l'has llegit, no t'amoïnis, sempre seràs benvingut. Pots compartir amb nosaltres les impressions de lectura i ajudar-nos a arribar a conclusions sobre l'obra i l'autor.

Així doncs, demà dijous 21 de març t'esperem a les 8 del vespre a la Biblioteca Ilturo, ens trobaràs asseguts amb un llibre a la mà!